dimarts, 12 de maig del 2020

ESCOLA D'ESTIU 2020

Bon dia a tothom 

Després de donar voltes i voltes, d'escoltar les respostes dels mestres, del professorat que ha respòs l'enquesta que els vam enviar.  Hem de dir que ens ha sorprès la quantitat de gent que ha contestat , MOLTES GRÀCIES a totes les que ens heu donat la vostra opinió. Moltes ens heu dit que li semblava molt bona idea fer una Escola d'Estiu "virtual" , però també és cert que no tantes estarien disposades a participar-hi.

Hem pogut constatar que hi ha molt cansament per part del professorat de la situació que estan vivint en aquests últims mesos, també una mica saturat de les pantalles..., la gent es vol veure en persona. Majoritàriament ens heu dit que reservem forces per a l'Escola d'Estiu 2021 que molt probablement aquesta, sí serà presencial. Ens sap greu, no farem la "nostra Escola d'Estiu virtual ".

Com han decidit  la majoria de Moviments de Mestres, aquest any no fem Escola d'Estiu. El que sí que farem serà participar en aquelles activitats conjuntes que s'han decidit que siguin obertes a tothom, com serà la Taula Rodona que es farà el 2 de juliol, a les 17h, amb la Neus Sanmartí, la Sigfrid Fadrique, Carles Parellada i Jaume Funes que intentaran donar una mica de llum a la tornada a les Escoles i Instituts, així com d'altres que s'han programat.

Us convidem a que participeu de totes aquestes activitats . En aquest enllaç https://ja.cat/EESTIU2020 podeu fer la inscripció a les dues Taules Rodones de l'1 i 2 de juliol  i a les Conferències  del 6 al 10 de juliol que seran obertes i gratuïtes.

També podreu trobar informació de les activitats que fan les 7 Escoles d'Estiu virtuals ( els associats al Casalet tindran el mateix descompte que associats als moviments organitzadors) al document conjunt de tots elsMoviments de Renovació.

Us agraïm  molt tot el vostre suport. Esperem continuar comptant amb la vostra participació a l'Escola d'Estiu de 2021 i durant el curs 2020-2021 en totes aquelles activitats que programem. Tant de bo que sigui així.

Molt cordialment
Montse Bosch Devesa
Robert Escribano Martínez
Enric Roldán Bermejo
Junta d'El Casalet
Libre de virus. www.avg.com